Saturday, 23 July 2011

MeRaYapp di ats jalan wahaha(n_n)!

sooo ni citer time aku gerak giii sp lepas dri tekanan LI kt jitra,,,,
yang entah pape...
bnyak bnda da jd time tu,,aku da sedia nk share kt sini sal tragedy time li tu.,so tp kt tajuk lain eh sob sob sob(T_T)!,,,sedih aku trngat sal tu...hakhakhakhak!!!(>_<)!..----
-----------
  -----------
    ------------>lek LuuuU ni nk citer nim time yg heppy je waahaa jiwa tenang, hati senang, perut kenyang,tidow pon jd senang..haha...(n_n).....

.ni la die lokasi nyer nyer
------->kt  sik(kota our?ooow) aku pon x taw cam na nk eja ii tmpat member aku tu,erkk(X_X)!&gt;.
ermm,,hang out skit gn pic nim,, knangan bg aku wes wes wes!!(0_o)!...



tp ad prob lak time g tu,huhuh,kwn2 aku yg naek kete tu yg hais,,,bau-berbau bau toll,,!...
die gi langar anjing yg mati tengah jalan perggg!!,,merencit abis nsib baek kite org sempat elak ler dri trkne,,hoho(n_n) terok2,,,
tp mamat nie mmg suke kacau org bawk muto,,ni la die,,mcm ni la die,,,tgop care die bwak tuu!!

--------
    ---------(X_x)!!(o_0)!,,(n_n)!!...

ni laa die ni ,,ermm ni la die ni ermmm haha ni ondeerrsswayyy nk congek ni,,owww ape nk jd daa..hakhak(X_x)!...


abis ctr sal gerak2 nim,,haa ni lak time da smpai,,woooo sedap nyer nyer,,durian durian duriang ,,duriangggggg! rambutan,rambutan,,rambutanggg,,woh mutang n duriang,,hahaha(0_o)!





wooo (n_n)kalah la ayam KFC cam nie,,tgop muke sorang2 mkn layan je ad siap mate stem2 lg tu,,haaa,,,jilat jari mmg kompem la,huhu,,,tp (T_T),,,sory le kwn2 pic woh mutang tak dop pulop,,,lupe nop ambik kt hp saing2,,



kawan2 tinggal la kt aku sikit,,weii boroi,,abe,,parang n kori alahai liur nim,,haha,,...sambil da kenyang tu,,ermm kiterang gi la pulak kt tasek nim nme ape tah ermm haaa ---&gt;Tasik Beris erm hehe sory le x pndai nop eje nme tasik tu peling gat ekpong...tp mmg bunyi mcm tu la klo aku yg sebut wahaha,,,..
layann je duk ats muto smbil tgop org gail ikanggg,, tgop tgopp,





wooo besar gile gile gmbar hahha,,,tp nie je yg ader, x pe kang,,.....
next aku nk ciritai salll kt kebun lak tjuk lai la er!!, &nbsp;salam(n_n)!,,,moge trhbur

No comments:

Post a Comment